Conducerea Ministerului Administratiei si Internelor pare sa fi gasit omul care sa il inlocuiasca pe Marcel Popescu in fruntea Clubului Sportiv Dinamo: chestorul Elisabeta Lipa.

In prezent sefa a Departamentului de Comunicare cu Presa di
Conducerea Ministerului Administratiei si Internelor pare sa fi gasit omul care sa il inlocuiasca pe Marcel Popescu in fruntea Clubului Sportiv Dinamo: chestorul Elisabeta Lipa.

In prezent sefa a Departamentului de Comunicare cu Presa din cadrul MAI, Lipa va fi numita in functie in viitorul apropiat, imediat dupa finalizarea anchetei legate de incidentele de la meciul Dinamo - Steaua, din liga nationala de handbal masculin. Potrivit unor surse din interiorul ministerului, unul dintre contestatarii lui Popescu ar fi chiar ministrul Vasile Blaga, despre care se credea ca este un apropiat al acestuia.

Sediul Ligii Profesioniste de Fotbal din Bucuresti a gazduit, ieri, o reuniune a reprezentantilor LPF, FRF, ANS si ai Jandarmeriei. S-a discutat despre modificarea Ordonantei 11/2006, referitoare la combaterea violentei pe stadioane. „Orice comportament neadecvat va duce la sanctiuni drastice cum nu va inchipuiti. Pana la puscarie, daca se constata ca este vorba de instigare la violenta. Ca sa se invete minte altadata. Este valabil si pentru fotbalisti, si pentru orice persoana de pe teritoriul Ro maniei“, a anuntat Dumitru Dragomir, presedintele LPF.

„De la cel mai nenorocit huligan la domnul Borcea si presedintele ANS Octavian Belu, tuturor trebuie sa ne fie frica de aceasta lege“, a spus Dumitru Dragomir, presedintele LPF, vorbind despre proiectul pentru amendarea Ordonantei 11/2006, referitoare la combaterea violentei pe stadioane. Potrivit lui „Corleone“, respectivul proiect va fi finalizat pe 16 februarie, in urma discutiilor dintre reprezentantii organismelor abilitate, si va fi introdus in plenul Parlamentului cu un statut special. Am vorbit deja cu presedintele Camerei Deputatilor (n.r. - Bogdan Olteanu) care mi-a promis ca proiectul va fi discutat in regim de urgenta. Intr-o luna si jumatate, doua luni, legea iese din Parlament. Noi, prin aceasta lege, vrem sa dam un exemplu inclusiv celor care conduc aceasta tara“, a spus Dragomir.

Lipsa fondurilor, un obstacol greu de trecut
Potrivit noii legi, fiecare arena de sport va trebui sa fie dotata cu camere de luat vederi. „Ramane de vazut de unde vom lua banii pentru achizitionarea acelor camere de luat vederi de mare fidelitate. Am inteles ca pe stadionul Parc de Princes din Paris sunt 100 de camere.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.