Traian Basescu a anuntat ca vrea sa se adreseze Camerelor reunite ale Parlamentului in data de 13 februarie. In aceeasi zi, la Senat, va fi dezbatuta motiunea „Anti-Macovei“ care are toate sansele sa fie adoptata, in conditiile in care O
Traian Basescu a anuntat ca vrea sa se adreseze Camerelor reunite ale Parlamentului in data de 13 februarie. In aceeasi zi, la Senat, va fi dezbatuta motiunea „Anti-Macovei“ care are toate sansele sa fie adoptata, in conditiile in care Opozitia este majoritara.

Vicepresedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu (foto), a declarat, ieri, la Iasi, ca partidul sau va propune o initiativa legislativa vizand modificarea Constitutiei si acordarea de puteri sporite primului-ministru. El este de parere ca ar trebui infiintata acum o comisie de lucru care sa analizeze posibilitatea introducerii acestui nou „sistem politic“, dupa modelul Marii Britanii. „Este nevoie ca si Romania sa devina un stat modern in care premierul sa aiba puteri mai mari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.