download Desperado & Tony Poptamas "European - A beautiful sin"





download Desperado & Tony Poptamas "Where were you"







In aceasta seara, incepand de la ora

download Desperado & Tony Poptamas "European - A beautiful sin"

download Desperado & Tony Poptamas "Where were you"

In aceasta seara, incepand de la ora 20.10, are loc finala concursului Eurovision, selectia nationala, spectacol ce va fi difuzat in direct de catre TVR1. Pana acum nu ne-am declarat fanii nimanui, incercand sa fim cat mai impartiali in ceea ce priveste participantii. Dar pentru ca lucrurile au luat o intorsatura neasteptata - fiind eliminate, ca niciodata, doua piese din semifinale, trei piese din finala, pentru nerespectarea regulamentului, o piesa retrasa de compozitor - ne-am hotarat sa declaram deschis ca ziarul nostru sustine trupa Desperado & Tony Poptamas, pentru ca, dupa parerea noastra, ei canta cel mai bine. Singurii cu doua piese in finala, desi nu au cine stie ce show, dar asta s-ar putea corecta la o adica, suntem siguri ca la o eventuala calificare, macar n-o sa ne fa cem de ras, deoarece baietii chiar stiu sa cante. Si dupa parerea unora, chiar si membri ai juriului, Desperado & Tony Poptamas canta impecabil. Degeaba votam ca fraierii o piesa asa-zis in tendinte, daca o data ajunsi in finala de la Helsinki apar pe scena niste afoni care falseaza ca la balamuc, care nu au experienta concertelor live, care se trezesc ca poarta o caciula prea mare pentru capul lor. Noi stim la cine ne referim, dar nu dam numele, pentru a nu le face un deserviciu si mai mare decat propria lor prestatie penibila. Nu vrem sa va atragem atentia decat asupra faptului ca ar trebui, ca telespectatori, sa avem mare grija ce votam, fara sa ne imbatam cu apa rece. Nu orice piesa pe care se poate dansa este in sine o mare valoare.

In concluzie, ca sa nu ne mai ascundem dupa degete, declaram cu toata convingerea ca singurii care ar merita sa plece mai departe sunt cei de la Desperado. Votati-i !

Grupul Desperado s-a format in 1998 prin combinarea a trei nuclee diferite. Lucian Pop (bass) si Sergiu Berindei (tobe) din grupul Jesters Satu Mare, Calin Pop (chitara, voce), ex-Forceps din Zalau si Sandy Deac (clape, chitara acustica, voce, producator) si Ovidiu Buhatel - producator si sunet. Ultimii doi, cunoscuti in tara si pentru alte productii muzicale (Nightlosers, Kappa), au avut initiativa realizarii acestui proiect. Inca de la primele aparitii live grupul are un succes deosebit, datorat pe de o parte genului muzical abordat in premiera in Romania, cat si datorita numeroaselor picanterii cu care este presarat recitalul Desperado. Trupa si-a luat numele dupa o celebra piesa a grupului Eagles, grup care a influentat major destinele muzicale ale trupei. In limbaj anglo-american, termenul „desperado“ este atribuit aventurierilor, scandalagiilor, oamenilor fara capatai, vesnic pe drumuri si intr-un permanent conflict cu cei din jur. Avand in vedere caracterele si comportamentele membrilor trupei in viata de zi cu zi, numele „Desperado“ ii caracterizeaza foarte bine.

Ovidiu 'Yezekill>> Buhatel manager, producator, textier - e soacra formatiei si asta ii ocupa tot timpul. El e cel care a pus pe picioare trupa, gasind si prima sala de repetitii, intr-o avicola parasita dintr-un sat amarat.

Sandy „The Gun“ Deac-vocal, chitara, clape. Mare fan al lui Eric Clapton si al legendarei trupe Eagles si -a dorit inca din clasa a 7-a sa-si faca o trupa de country-rock. Parintii au hotarat sa faca medicina si asa ajunge sa lucreze ca medic de batalion la o baza militara americana. Aici a invatat primele acorduri de chitara de la un caporal alcoolic. Tot acesta il va pune in legatura cu bucatarul companiei, Indiana Jones, un impatimit al acestui instrument.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.