Grupul Reckitt Benckiser, cel mai mare producator mondial de articole de curatat, a obtinut, anul trecut, un profit net de 786 milioane de lire sterline, in crestere cu 17% fata de anul precedent, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Rezultatul g
Grupul Reckitt Benckiser, cel mai mare producator mondial de articole de curatat, a obtinut, anul trecut, un profit net de 786 milioane de lire sterline, in crestere cu 17% fata de anul precedent, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Rezultatul grupului britanic a depasit nivelul prognozat de analisti, care estimau un castig situat in intervalul 753 milioane de lire sterline - 770 milioane de lire sterline.
Aceasta crestere a profitului companiei Reckitt a fost influentata de achizitia lantului de farmacii Boots, care comercializeaza medicamente fara prescriptie. Astfel, marja de profit operational a crescut de la 20,1% la 21,5% anul trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.