Avocatii lui Ryan O'Neal si ai fiului sau Griffin au tinut o conferinta de presa in timpul careia fiecare l-a acuzat pe clientul celuilalt de provocarea bataii care a avut loc intre acestia si care s-a finalizat cu arestarea starului din "Love Story"
Avocatii lui Ryan O'Neal si ai fiului sau Griffin au tinut o conferinta de presa in timpul careia fiecare l-a acuzat pe clientul celuilalt de provocarea bataii care a avut loc intre acestia si care s-a finalizat cu arestarea starului din "Love Story", transmite Reuters.
La conferinta de presa a participat si prietena insarcinata a lui Griffin O' Neal, Joanna Berry, 25 de ani, bandajata la un ochi dupa ce a fost victima colaterala in conflictul izbucnit in locuinta actorului intre acesta si fiul sau. Ryan O'Neal a fost arestat la inceputul saptamanii si acuzat ca si-a amenintat fiul cu o arma cu care a tras cateva focuri, in timpul unei dispute de familie. Ulterior, el a fost eliberat dupa achitarea unei cautiuni de 50.000 de dolari. Celebrul actor si-a acuzat fiul, 42 de ani, ca a ranit-o pe Berry in timp ce voia sa-l atace pe el, fapt sustinut de avocatii ambelor parti, si a declarat ca a tras cu arma in legitima aparare. Avocatul actorului a declarat ca Ryan a fost batut in propria locuinta de fiul sau cu un vatrai. Griffin O'Neal este fiul lui O'Neal cu prima sa sotie, Joanna Moore. Intre anii '80 si '90 a lucrat ca actor, dar nu a reusit sa atinga statutul de star al tatalui sau care a devenit celebru in rolul lui Oliver Barrett al IV-lea din drama "Love Story", in 1970. (D.M.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.