Firma de constructii Apolodor, din Bucuresti, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 32 milioane euro, in crestere cu 80% fata de nivelul din 2005, a declarat directorul general al companiei, Radu Ouatu. "Cresterea cifrei de afaceri s-a dato
Firma de constructii Apolodor, din Bucuresti, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 32 milioane euro, in crestere cu 80% fata de nivelul din 2005, a declarat directorul general al companiei, Radu Ouatu. "Cresterea cifrei de afaceri s-a datorat cererii foarte mari de pe piata, pe fondul dezvoltarii spectaculoase a sectorului constructiilor", a afirmat Ouatu, citat de Mediafax. El a precizat ca valoarea profitului firmei s-a situat anul trecut la 3,8 milioane euro.
Apolodor a realizat anul trecut mai multe lucrari de infrastructura si demolari pentru proiecte de cladiri rezidentiale si comerciale. Potrivit directorului general al firmei, lucrarile de infrastructura, drumuri si retele au avut o pondere de peste 60% in cifra de afaceri, restul reprezentand lucrari de demolare.
Anul trecut, compania a inceput un program de investitii pentru achizitionarea de utilaje, in valoare de 14 milioane de euro, printr-un contract de leasing.
Potrivit lui Ouatu, investitiile vor continua in 2007. "Vom continua sa completam parcul de autobasculante, cu pana la 100 de unitati, si vom cumpara inca circa 30 de excavatoare, toate la nivel maxim de calitate.
De asemenea, intentionam sa achizitionam utilaje speciale pentru montarea automata a bordurilor prin dirijare laser si un excavator superperformant pentru demolari", a spus Ouatu.
El a mentionat ca societatea intentioneaza sa participe la formarea unui consortiu de firme care sa se inscrie la licitatii pentru proiecte de infrastructura, fara sa dea detalii privind aliantele posibile.
Compania estimeaza pentru 2007 o crestere de 30% a cifrei de afaceri, rata de crestere urmand sa fie ajustata in functie de cererile de pe piata, a mai spus Ouatu.
Apolodor va participa in acest an la mai multe proiecte de spatii comerciale, cladiri de birouri si sedii administrative.
Firma Apolodor este specializata in demolarea constructiilor, terasamente si organizare de santier, precum si in lucrari de infrastructura. In 2005, cifra de afaceri a firmei a fost de 18 milioane de euro, in crestere cu 40% fata de anul precedent.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.