Fostul presedinte si actionar principal al RAI Asigurari, Daniel Tudor, a fost ales de actionarii societatii de asigurari Ardaf in functiile de presedinte al Consiliului de Administratie si director general al Ardaf, a declarat, ieri, administratorul
Fostul presedinte si actionar principal al RAI Asigurari, Daniel Tudor, a fost ales de actionarii societatii de asigurari Ardaf in functiile de presedinte al Consiliului de Administratie si director general al Ardaf, a declarat, ieri, administratorul special al Ardaf, Radu Cocea. Daniel Tudor a fost propus, pentru aceste functii, de catre actionarul majoritar al Ardaf, Tender SA. "Daniel Tudor, fost presedinte si actionar al RAI, a dovedit ca este un bun profesionist in asigurari si am incredere in el ca va reusi sa aiba rezultate foarte bune la Ardaf. Va avea un contract de performanta, ca manager la Ardaf, si astept de la el sa determine dezvoltarea Ardaf la intregul potential al companiei. L-am ales tocmai pentru ca si-a lichidat, recent, participatia de la RAI Asigurari si nu mai constituie un concurent pentru Ardaf, pe piata asigurarilor", a spus, marti, Ovidiu Tender, presedintele Tender SA. (NewsIn)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.