Samsung a convenit sa plateasca suma de 90 milioane de dolari pentru a incheia anchetele initiate de mai multe state americane privind acuzatiile de fixare a preturilor la cipuri de memorie, a anuntat procurorul general din statul Illinois, citat de
Samsung a convenit sa plateasca suma de 90 milioane de dolari pentru a incheia anchetele initiate de mai multe state americane privind acuzatiile de fixare a preturilor la cipuri de memorie, a anuntat procurorul general din statul Illinois, citat de Reuters, preluata de Mediafax. Suma obtinuta in urma acordului va fi utilizata pentru a compensa consumatorii si autoritatile locale care au platit preturi prea ridicate pentru echipamentele electronice cu cipuri de memorie de tip DRAM. Acordul stabileste ca firma va coopera cu procurorii in anchetele referitoare la alti producatori de cipuri de memorie implicati in fixarea preturilor, potrivit unui comunicat al procurorului general din New York, Andrew Cuomo.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.