Asociatii importatorului si distribuitorului de camioane marca DAF in Romania, EVW Holding, au aprobat fuziunea prin absorbtie cu societatea DAF Arad Service, potrivit informatiilor publicate de companie in Monitorul Oficial, preluate de Newsin. Astf
Asociatii importatorului si distribuitorului de camioane marca DAF in Romania, EVW Holding, au aprobat fuziunea prin absorbtie cu societatea DAF Arad Service, potrivit informatiilor publicate de companie in Monitorul Oficial, preluate de Newsin. Astfel DAF Arad Service isi inceteaza existenta fiind dizolvata fara lichidare, iar patrimoniul sau este transmis societatii absorbante EVW Holding din judetul Cluj. Conform proiectului de fuziune, capitalul social al societatii EVW Holding se majoreaza cu circa 200.000 de lei, prin preluarea capitalului social al societatii absorbite, de la 6,38 milioane lei (1,87 milioane euro), la 6,58 milioane lei (1,93 milioane euro). Capitalul social subscris si varsat este impartit in 56.312 de actiuni. Valoarea nominala a actiunilor se modifica, majorandu-se de la 113,3 lei la 116,85 lei.
Asociatul majoritar al societatii EVW Holding din Cluj este compania E VAN Wijk Romania B.V. cu sediul in Olanda, care detine 28.156 de actiuni, reprezentand 50% din capitalul societatii. Societatea EVW Holding a livrat anul trecut peste 1.000 de autocamioane, cu 92% mai mult decat in 2005. Cresterea s-a inregistrat la segmentul de peste 18 tone unde s-au comercializat 958 de camioane, cu 108% mai multe camioane comparativ cu anul 2005, cand s-au vandut 472 de camioane. Compania EVW Holding este prezenta in mai multe domenii de activitate: transport, import camioane, service, comisionar vamal, comercializare anvelope Bridgestone, Firestone, Michelin si Kormoran. Societatea comercializeaza si camioane second-hand, semiremorci marca Kogel sau Schmitz sau piese de schimb apartinand producatorului de axe BPW, potrivit paginii de internet a EVW Holding. In 2005, societatea EVW Holding din Cluj a inregistrat un profit net de 16,81 milioane lei (4,64 milioane euro), la o cifra de afaceri de 192,12 milioane lei (53 milioane euro) si un numar de peste 380 de angajati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.