Guvernul a hotarat, in sedinta de ieri, alocarea a 80 de milioane lei pentru organizarea si desfasurarea alegerilor reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European. Potrivit secretarului de stat in MAI, Victor Paul Dobre, campania electorala va inc
Guvernul a hotarat, in sedinta de ieri, alocarea a 80 de milioane lei pentru organizarea si desfasurarea alegerilor reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European. Potrivit secretarului de stat in MAI, Victor Paul Dobre, campania electorala va incepe in data de 13 aprilie 2007, cu o luna inainte de votul propriu-zis. Data limita pentru depunerea si inregistrarea propunerilor de candidaturi, insotite de listele cu semnaturile de sustinere este 14 martie 2007, a declarat oficialul MAI. Pana la aceasta data, partidele politice, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, aliantele politice, aliantele electorale, candidatii independenti vor trebui sa depuna si sa inregistreze candidaturile, in scris, la BEC.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.