Andrei Pavel: „In tenis s-au mai vazut minuni. Este important scorul dupa prima zi, apoi orice ar putea deveni posibil!”.

Cel mai important eveniment pentru tenisul romanesc din acest an, meciul din Cupa Davis contra Frantei,
Andrei Pavel: „In tenis s-au mai vazut minuni. Este important scorul dupa prima zi, apoi orice ar putea deveni posibil!”.

Cel mai important eveniment pentru tenisul romanesc din acest an, meciul din Cupa Davis contra Frantei, se apropie. De 33 de ani romanii asteapta o victorie in fata „cocosilor“, dar sansele intr-o reusita la Clermont-Ferrand sunt si de aceasta data infime.

Intre 9-11 februarie, in Franta, la Clermont Ferrand, echipa de Cupa Davis a Romaniei incearca marea cu degetul, sperand sa invinga Franta la ea acasa, dupa 33 de ani. Inca de duminica, tenismenii nostri au ajuns la Clermont Ferrand. Ieri, si jucatorul nr. 1, Andrei Pavel, a facut jonctiunea cu restul lotului, pregatindu-se alaturi de colegi. Dupa cum se stie, Romania s-a calificat in grupa de elita a Cupei Davis, dupa castigarea barajului din septembrie 2006 contra echipei din Coreea de Sud, meci desfasurat la Bucuresti si rezolvat in proportie de 90% de catre Andrei Pavel! Din pacate, in acest moment, forma jucatorilor romani pare destul de modesta, dar capitanul-nejucator Florin Segarceanu crede in sansa elevilor sai: &bdqu o;Ne pregatim intens si speram sa dam lovitura.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.