Compania de asigurari Generali Romania si-a majorat capitalul social cu 20 milioane de lei, pana la 50 milioane de lei, prin aport in numerar din partea actionarilor. Operatiunea a avut loc prin emiterea a 200 de milioane de actiuni si a fost inregis
Compania de asigurari Generali Romania si-a majorat capitalul social cu 20 milioane de lei, pana la 50 milioane de lei, prin aport in numerar din partea actionarilor. Operatiunea a avut loc prin emiterea a 200 de milioane de actiuni si a fost inregistrata la Registrul Comertului la 18 ianuarie, se arata intr-un comunicat al companiei. La majorarea de capital au participat toti actionarii firmei. Generali Holding Vienna, actionarul majoritar, a cumparat 83,76% din totalul actiunilor emise. Dupa incheierea operatiunii de majorare, principalii actionari sunt Generali Holding Vienna - 83,57% si Astra Asigurari - 15,98%. In primele noua luni ale anului trecut, compania a subscris un volum total de prime de 210,88 milioane de lei, cu 137,75% mai mare fata de valoarea inregistrata in aceeasi perioada a anului 2005. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.