- Reprezentantii BVB au sugerat ministrului Finantelor Publice sa ia in calcul varianta privatizarii Casei de Economii si Comsemnatiuni prin Bursa. "Daca ne uitam la tarile vecine, ar trebui sa ne aducem aminte ca privatizarea bancii poloneze BKP a f
- Reprezentantii BVB au sugerat ministrului Finantelor Publice sa ia in calcul varianta privatizarii Casei de Economii si Comsemnatiuni prin Bursa. "Daca ne uitam la tarile vecine, ar trebui sa ne aducem aminte ca privatizarea bancii poloneze BKP a fost un moment de referinta pentru piata de capital din Polonia", a declarat Septimiu Stoica, presedintele BVB, citat de NewsIn.
- Aproape 74% din capitalul social al companiei Forma Botosani a fost transferat in sedinta de ieri de la Rasdaq, pentru suma totala de 2,60 milioane lei. Tranzactia a fost incheiata la pretul de 3,8 lei pe actiune.
- Cotatia actiunilor Rompetrol Rafinare a urcat, in sedinta de vineri, pana la 0,116 lei, in crestere cu 7,41% fata de valoarea pe care o avea in sedinta de joi, dupa ce compania a anuntat incheierea monitorizarii procesului de postprivatizare. Valoarea tranzactiilor s-a ridicat la 7,97 milioane de lei.
- Alro Slatina si-a marit participatia la Alum Tulcea, de la 98,21% pana la 99,37% prin exercitarea dreptului de preferinta in cadrul majorarii de capital efectuata de Alum.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.