Ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Radu Berceanu, este de parere ca situatia de la Daewoo este complicata si, desi sunt investitori interesati de fabrica de automobile, aceasta nu trebuie vanduta cu "incurcaturi". Ministrul demo
Ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Radu Berceanu, este de parere ca situatia de la Daewoo este complicata si, desi sunt investitori interesati de fabrica de automobile, aceasta nu trebuie vanduta cu "incurcaturi". Ministrul democrat sustine ca la fabrica de automobile din Craiova sunt prezente probleme privind actionariatul si datoriile pe care le are Daewoo.
"Situatia de acolo este foarte incalcita si complicata. Exista si interesul investitorilor pentru ea, sunt unele probleme cu modul de distributie al actiunilor, au aparut si problemele datoriilor", a declarat Berceanu. Uzina de la Craiova trebuie sa-si rezolve problemele inainte de a fi scoasa la privatizare, sustine acesta. "Trebuie gasite solutii de a aseza fabrica intr-o pozitie in care sa fie cu sanse de succes in fata investitorilor", a mai spus Berceanu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.