Compania LG Electronics a lansat seria de televizoare LCD cu Digital Video Recorder (DVR) incorporat. Televizoarele LCD cu diagonala de 37 de inci, respectiv 42 de inci si cele cu plasma, cu diagonala de 42 de inci si de 50 de inci, cu DVR incorpora
Compania LG Electronics a lansat seria de televizoare LCD cu Digital Video Recorder (DVR) incorporat. Televizoarele LCD cu diagonala de 37 de inci, respectiv 42 de inci si cele cu plasma, cu diagonala de 42 de inci si de 50 de inci, cu DVR incorporat, sunt disponibile pe piata din Romania din aceasta luna.
Plasma TV cu diagonala de 42 de inci a fost lansata anul trecut pe piata din Europa sub numele de "Time Machine TV", iar lansarea sa pe piata din Romania a avut loc in luna mai a anului trecut, la scurt timp dupa lansarea sa pe piata europeana.
Noua serie de televizoare LCD cu DVR incorporat vine ca o completare a gamei de display-uri LG cu DVR incorporat, cu diagonale cuprinse intre 37 si 50 de inci.
Noul televizor LCD HD Ready cu DVR incorporat, 42LC2RR, dispune de functia "Time Shift" ce permite inregistrarea automata a unui program TV timp de o ora in momentul in care functia este activata sau canalul TV este schimbat. Optiunea permite consumatorilor sa opreasca si sa deruleze o transmisiune "in direct" pentru a vedea scena pe care tocmai au ratat-o.
Totodata, televizorul LG dispune de o memorie de 80 de GB prin care consumatorii pot inregistra automat sau manual programele TV preferate, oferind totodata si posibilitatea de a inregistra emisiuni, filme sau muzica de pe suporturi exterioare, precum DVD playere sau de pe set top box. Inregistrarea poate fi realizata atat pentru o emisiune in derulare la momentul inregistrarii, cat si prin programarea inregistrarii pentru o anumita ora. De aceea, telespectatorii care doresc sa urmareasca doua emisiuni difuzate la aceeasi ora, le pot vedea pe amandoua, datorita celor doua tunere incorporate ale 42LC2RR.
42LC2RR dispune de un panel HD Ready XGA (rezolutie de 1366 x 768) si cu input HDMI, oferind totodata conexiune cu un set top box HD sau cu formatele Blu-ray si HD DVD, utilizand un singur cablu.
Datorita componentelor input & 2 scart input (1 Full/1 Half), consumatorii beneficiaza de claritatea imaginii si calitatea sunetului chiar daca propriul sistem AV nu suporta HDMI. Televizorul LCD slim are un design stilysh, in nuante de negru si gri si de o carcasa cu aspect solid.
Speaker-ul principal este pozitionat in partea de jos a display-ului, oferind consumatorului spatiul necesar fara a bloca unghiul de vizualizare.
Recent, 42LC2RR a fost premiat deja cu Reddot Design Award 2006, unul dintre cele mai prestigioase premii de design din Europa, dupa ce modelul cu plasma LG, 42PC1RR a primit EISA Award Best Product 2006-2007.
Televizorul LG beneficiaza de tehnologia XD Engine (care reduce zgomotele 3D) si cu o rata de contrast de 1600:1.
LG isi propune sa devina lider de piata pe segmentul de display-uri TV plate cu diagonala de 40 de inci sau cu diagonale mai mari, datorita tehnologiei avansate utilizata.
Se estimeaza mentinerea pozitiei de lider pe segmentul de plasma pentru 2007, iar pentru anul 2008 LG urmareste sa devina cel mai mare producator de LCD TV-uri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.