IAIFO Zalau, punct de lucru al Rominserv, contractorul general al grupului Rompetrol, estimeaza ca cifra sa de afaceri ar putea creste cu 8% in acest an, comparativ cu nivelul de opt milioane de dolari consemnat in 2006, dupa ce a finalizat recent o
IAIFO Zalau, punct de lucru al Rominserv, contractorul general al grupului Rompetrol, estimeaza ca cifra sa de afaceri ar putea creste cu 8% in acest an, comparativ cu nivelul de opt milioane de dolari consemnat in 2006, dupa ce a finalizat recent o investitie care va spori productia, anunta Mediafax. Cresterea estimata se datoreaza furnizarii de catre compania japoneza Mazak a unui centru de prelucrare cu comanda manuala numerica computerizata, in valoare de 330.000 de euro. Centrul este specializat in prelucrarea corpurilor de armaturi si reduce timpul aferent de aproximativ sase ori, ceea ce inseamna o diminuare a costurilor de fabricatie cu 20% in comparatie cu varianta clasica de prelucrare, potrivit companiei. "Configuratia utilajului permite realizarea unui numar de 27 de sortimente de corpuri de armaturi si va duce la o sporire considerabila a productiei fabricii si, implicit, a volumului de vanzari ale acestei companii", a declarat Ioan David, directorul Rominserv Valves IAIFO Zalau. Compania Rominserv a preluat fabrica de armaturi IAFO Zalau in 2004.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.