Ofertele pentru cumpararea celor 70,11% din actiunile INTEC Bucuresti, scoase la vanzare de AVAS, vor fi depuse pana la 15 martie, termenul maxim de publicare a acestora fiind 1 august. In afara AVAS mai detin actiuni Aris Consult Invest SRL - 29,52%
Ofertele pentru cumpararea celor 70,11% din actiunile INTEC Bucuresti, scoase la vanzare de AVAS, vor fi depuse pana la 15 martie, termenul maxim de publicare a acestora fiind 1 august. In afara AVAS mai detin actiuni Aris Consult Invest SRL - 29,52% si Dan Codescu - 0,37%. Pentru a putea participa la negociere, ofertantii trebuie sa indeplineasca o serie de conditii, cum ar fi experienta in domeniul cercetarii, bonitate financiara si capacitatea de a prelua o noua afacere.
Ofertele depuse de persoane sanctionate penal pentru gestiune frauduloasa, abuz de incredere, fals, inselaciune, delapidare, marturie mincinoasa, dare sau luare de mita, infractiuni prevazute in Legea 11/1991 sau care au inrautatit in mod vadit situatia economico-financiara a unor societati comerciale privatizate anterior, vor fi respinse.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.