Ministrul Afacerilor Externe demisionar
Varsta: 38 de ani Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a anuntat ca va parasi astazi aceasta functie, dar nu si partidul care l-a propulsat in acest post, PNL. Ungureanu a explicat ca a luat
Ministrul Afacerilor Externe demisionar
Varsta: 38 de ani Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a anuntat ca va parasi astazi aceasta functie, dar nu si partidul care l-a propulsat in acest post, PNL. Ungureanu a explicat ca a luat aceasta decizie nu pentru ca s-ar simti vinovat de modul cum a procedat in cazul celor doi romani retinuti in Irak, informandu-l doar pe seful statului, nu si pe cel al Executivului, ci pentru ca asa i-a cerut premierul Calin Popescu Tariceanu. Ca atare, el a catalogat gestul de a demisiona un act de onoare si o dovada de responsabilitate. Pentru decizia de a demisiona, acceptand argumentele prezentate de seful Executivului si asumandu-si ""orice vina sau responsabilitate validata sau nu a Ministerului de Externe"", Jurnalul National il declara pe Mihai Razvan Ungureanu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.