Zilele acestea s-a desfasurat un show care a dat tonul evenimentelor din moda romaneasca in 2007. Un spectacol de moda deja mult comentat, insa ale carui resurse permit comentarii in plus. Pe scena Salii Mari a Teatrului National din Bucuresti

Zilele acestea s-a desfasurat un show care a dat tonul evenimentelor din moda romaneasca in 2007. Un spectacol de moda deja mult comentat, insa ale carui resurse permit comentarii in plus.

Pe scena Salii Mari a Teatrului National din Bucuresti s-a produs ""Avanpremiere"", cel mai important eveniment de moda pana la Romanian Fashion Week ce va avea loc in luna aprilie, la Iasi. Pe scena Nationalului si-au jucat rolul
de-o seara, dar cu bataie lunga, primavara si vara acestui an. Si unde altundeva ar fi putut evolua femeia propusa de designeri, adica cea complexa, sofisticata, usor dramatica, decat pe scena unui teatru? Si, de asemenea, unde altundeva s-ar fi putut produce barbatul - e drept, ratacit elegant prin atata independenta feminina?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.