In luna martie, la Constanta, grupul intentioneaza sa inceapa un nou turneu, in 18 orase din tara. Daca s-ar face un clasament al celor mai bune formatii din 2006, Niste baieti ar trebui desemnati castigatori la cel putin trei categorii: Cel mai

In luna martie, la Constanta, grupul intentioneaza sa inceapa un nou turneu, in 18 orase din tara.

Daca s-ar face un clasament al celor mai bune formatii din 2006, Niste baieti ar trebui desemnati castigatori la cel putin trei categorii: Cel mai bun debut, Cea mai buna trupa live, Cel mai bun grup punk/rock. Dar si fiecare dintre cei patru componenti ar fi cu siguranta pe podium: Albert - solist vocal, Piti - tobe, Gabi - chitara, Barbu - chitara bas. Intr-un singur an, Niste baieti au reusit sa creasca cat altii in zece, ajungand rapid la un numar considerabil de fani. La 14 februarie, Niste Baieti vor sustine un spectacol special - ""Ballentinea€™s Day"" - in care il vor avea ca invitat pe Mihai ""Ma iubeste femeile"" Margineanu. Pe langa piesele deja cunoscute din repertoriul lor, Niste Baieti au pregatit si noutati: un medley Compact (""Trenul pierdut""/ ""Singur te caut in noapte"") si altul din repertoriul lui Gica Petrescu - (""Casuta noastra""/""Uite asa as vrea sa mor""). In curand, alaturi de ""I Wanna Be Sedaded (Sedated)"", ""Blitzkrieg Bop"" (Ramones) si ""Hurt"" (Nine Inch Nails/Johnny Cash), Albert intentioneaza sa faca o preluare in stil personal dupa ""The Music of the Night"", din The Phantom of the Opera a lui Andrew Lloyd Webber.

Muzica punk de voie buna


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.