Directia Anticoruptie din MAI a inaugurat, ieri, noul sediu central, in prezenta ministrului Vasile Blaga.
Cu acest prilej, Blaga a recunoscut ca, in comparatie cu alte structuri ale ministerului, DGA are o comunicare mult mai directa si efici
Directia Anticoruptie din MAI a inaugurat, ieri, noul sediu central, in prezenta ministrului Vasile Blaga.
Cu acest prilej, Blaga a recunoscut ca, in comparatie cu alte structuri ale ministerului, DGA are o comunicare mult mai directa si eficienta.

Directia Generala Anticoruptie are, incepand de ieri, un nou sediu. Acesta a fost inaugurat in prezenta ministrului Vasile Blaga. Cu acest prilej, ministrul de interne a declarat ca, desi este o structura relativ tanara, directia anticoruptie a reusit, intr-un timp, sa obtina rezultate evidente in combaterea faptelor de coruptie din sistemul administratiei si internelor. Vasile Blaga a atras atentia ca DGA este o institutie care, poate, nu intotdeauna a gasit cele mai bune mijloace de comunicare, “poate uneori au fost prea directi si au suparat alte institutii. Sper sa isi faca in continuare la fel de bine datoria”. Afirmatia ministrului de interne poate fi interpretata si ca un semnal de alarma asupra modului prin care atat aparatul central, cat si alte structuri subordo nate MAI inteleg sa comunice cu opinia publica, prin mass-media.

Noul sediu al Directiei Generale Anticoruptie, in valoare de aproximativ 3 milioane de euro, a fost inaugurat, ieri, in prezenta conducerii Ministerului Administratiei si Internelor, a ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti, Robin Barnett, precum si a unei delegatii UE.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.