Bogdan Lobont, Claudiu Niculescu (foto) si Stefan Radu au parasit vineri cantonamentul pe care ""cainii rosii"" il efectueaza in Portugalia, la Rio Maior, si au sosit in Romania, ei fiind convocati de selectionerul Victor Piturca in vederea confrunta
Bogdan Lobont, Claudiu Niculescu (foto) si Stefan Radu au parasit vineri cantonamentul pe care ""cainii rosii"" il efectueaza in Portugalia, la Rio Maior, si au sosit in Romania, ei fiind convocati de selectionerul Victor Piturca in vederea confruntarii amicale pe care nationala ar fi trebuit sa o sustina miercuri la Siena, cu Italia.


Chiar daca Federcalcio a suspendat partida, cei trei dinamovisti vor ramane la dispozitia lui Piti, FRF contractand deja un joc test cu reprezentativa Republicii Moldova. Convocat de Emil Sandoi la nationala de tineret, Adrian Ropotan a revenit, la randul sau, in tara. Mircea Rednic nu s-a opus plecarii celor patru jucatori ai sai la loturile nationale, precizand ca ""echipa se afla la un nivel de 85% si suntem optimisti in privinta meciul cu Benfica"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.