Catalin Botezatu se afla tot timpul pe drumuri. De data aceasta, designerul s-a aflat, asemeni lui Calistrat Hogas, ""Pe drumuri de munte"". Catalin Botezatu (foto) se afla tot timpul pe drumuri. De data aceasta, designerul s-a aflat, asemeni l
Catalin Botezatu se afla tot timpul pe drumuri. De data aceasta, designerul s-a aflat, asemeni lui Calistrat Hogas, ""Pe drumuri de munte"". Catalin Botezatu (foto) se afla tot timpul pe drumuri. De data aceasta, designerul s-a aflat, asemeni lui Calistrat Hogas, ""Pe drumuri de munte"".
De altfel, in acest inceput de an creatorul de moda a stat mai mult prin strainatate decat pe-acasa. Abia s-a intors din Franta si a fost invitat sa-si prezinte creatiile in deschiderea Ski World Cup 2007 din Austria, eveniment organizat de OQ TV. In cadrul evenimentului amintit au sustinut recitaluri Boy George si... Lavinia (ex-Spicy). Cele trei colectii prezentate de designerul roman (colectia haute couture si colectiile de lenjerie intima pentru femei, dar si pentru barbati) au facut furori si de aceasta data. Printre invitatii care s-au aflat in vechiul castel din Kitzbuehel, unde a avut loc petrecerea de deschidere a competitiei, s-a aflat si primul ministru al Austriei.
Si, ca sa vedeti ce mica e lumea (vedetelor): in holul hotelului unde a fost cazat, Bote a dat nas in nas cu Kevin Costner. Creatorul de moda atrage ca un magnet si VIP-urile din Romania: Elena Basescu i-a trecut pragul recent, intr-o seara, la Bamboo, acolo unde au avut loc mai multe prezentari de moda.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.