Guvernul belgian finanteaza in Romania un proiect adresat sectorului constructii care va fi implementat de Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii (ARACO) impreuna cu Confederatia Flamanda a Antreprenorilor - VCB, si Casa de Meserii a Const
Guvernul belgian finanteaza in Romania un proiect adresat sectorului constructii care va fi implementat de Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii (ARACO) impreuna cu Confederatia Flamanda a Antreprenorilor - VCB, si Casa de Meserii a Constructorilor, in perioada noiembrie 2006 - mai 2008. Principalul obiectiv al proiectului este conectarea la standardele europene a managementului in constructii practicat de companiile romanesti.
Activitatea centrala va fi lansarea unui curs postuniversitar de perfectionare in managementul constructiilor adresat inginerilor care au acumulat cel putin doi ani de experienta practica si doresc sa-si imbunatateasca performantele profesionale, in general, dar mai ales cele manageriale. In egala masura cursul se adreseaza companiilor a caror politica de personal este orientata catre dezvoltarea profesionala a angajatilor. Cursul va fi organizat in parteneriat si sub autoritatea Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, va avea o durata de 180 de ore si se va desfasura incepand cu luna februarie 2007, fiind sustinut de catre specialisti belgieni si romani cu experienta practica semnificativa in acest sector. Cursul cuprinde o paleta larga de teme abordate atat din perspectiva teoretica dar mai ales din aceea a aplicarii si aplicabilitatii lor practice, cu un accent deosebit pe exigentele impuse si sectorului de constructii odata cu integrarea Romaniei in Uniunea Europeana.
Cele 15 module acopera subiecte variate, de la chestiuni de politici manageriale cum ar fi managementul strategic in constructii, mediu si dezvoltare durabila, legislatie, cooperare internationala in realizarea constructiilor, management integrat calitate - securitate - mediu, finantare si politicile financiare ale companiei de constructii, la probleme manageriale concrete cu care personalul de conducere din companii se confrunta zi de zi: achizitii, logistica, vanzari si marketing.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.