Dupa ce a incheiat anul 2006 cu cea mai mare crestere a vanzarilor dintre toti producatorii europeni de automobile, Fiat deschide anul 2007 cu un nou logo, o noua organizare administrativa - Fiat Group - si cu lansarea spectaculoasa in capitala Itali
Dupa ce a incheiat anul 2006 cu cea mai mare crestere a vanzarilor dintre toti producatorii europeni de automobile, Fiat deschide anul 2007 cu un nou logo, o noua organizare administrativa - Fiat Group - si cu lansarea spectaculoasa in capitala Italiei, in fata a peste 9.000 de spectatori din intreaga lume si a prestigiosului "Le Cirque de Soleil", a modelului Fiat Bravo. Noul Fiat Bravo respecta toate canoanele designului auto italian si readuce in segmentul C frumusetea, entuziasmul si tehnologia celor mai performante masini din peninsula. In acelasi timp, culoarea Rosso Maranello, aleasa pentru campania de promovare, este un tribut adus simbolului excelentei in industria auto: marca Ferrari.
Sub forma unei berline in cinci usi, cu linii clare, agresive si un aspect sportiv accentuat de grila fata si de forma blocurilor optice, Fiat Bravo va surprinde cu siguranta segmentul auto ce da in prezent tonul pe piata internationala.
Dimensiunile masinii sunt de: 434 cm lungime, 179 cm latime, 149 cm inaltime si un ampatament de 260 cm, iar portbagajul de 400 de litri o situeaza in topul clasei sale.
Specificatiile tehnice si de design au fost proiectate pentru a asigura modelului puncte maxime atat in ceea ce priveste siguranta activa si pasiva, cat si pe cea a pietonilor, incluzand pana la 7 airbag-uri, ABS + EBD, ESP cu Hill Holder, precum si ASR.
Gama cuprinde 5 motorizari, printre care si noile propulsoare T-Jet pe benzina (1.4 120 CP si 150 CP), o tehnologie Fiat de ultima generatie ce combina performanta cu emisiile reduse si economia de combustibil. Acestora li se alatura celebra gama de propulsoare Multijet (1.9 120 CP si 150 CP), dar si un motor 1.4 Fire 16v 90 CP, benzina.
Fiat si cei 3.500 de angajati ai fabricii din Piedimonte S. Germano (Frosione) se pregatesc pentru a livra anul acesta cca. 120.000 de unitati Fiat Bravo, in 55 de tari din lume, incepand cu luna februarie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.