""In fata juratilor"" este cel mai nou sezon al serialului de succes produs de Dick Wolf La TVR 2 incepe un nou sezon al longevivului serial ""Lege si ordine"". ""Trial by Jury"" (""In fata juratilor"") este cea de-a treia continuare a pr

""In fata juratilor"" este cel mai
nou sezon al
serialului de succes produs
de Dick Wolf

La TVR 2 incepe un nou sezon al longevivului serial ""Lege si ordine"". ""Trial by Jury"" (""In fata juratilor"") este cea de-a treia continuare a productiei lui Dick Wolf. Actiunea este putin diferita fata de celelalte sezoane. In ""Trial by Jury"" sunt aduse in prim-plan pregatirile procurorilor inaintea unui proces, dar si ale avocatilor apararii, cum isi stabileste fiecare parte strategiile pentru a castiga cazurile la care lucreaza. Daca pregatirea procurorilor este asemanatoare, in sensul ca se bazeaza pe investigatii si audierea martorilor, in cazul avocatilor apararii, situatia se schimba de la episod la episod. Nu lipseste nici prezentarea procesului in sine, iar in unele episoade este prezentata si deliberarea juratilor.

ANULARE. La mijlocul lunii mai 2005, NBC a anuntat anularea difuzarii serialului. Se pare ca principalul motiv este ""concurenta"". CBS a lansat serialul ""Numb3rs"", care a cam acaparat publicul telespectator, lasand fara audienta NBC-ul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.