Infrangerea la scor, 1-4 in fata ucrainenilor de la Tavria Simferopol, l-a infuriat pe patronul Universitatii, Adrian Mititelu, aflat intr-o scurta vizita de afaceri la New York. ""Cand am auzit, am inteles ca a fost 4-1 pentru noi. M-am suparat puti
Infrangerea la scor, 1-4 in fata ucrainenilor de la Tavria Simferopol, l-a infuriat pe patronul Universitatii, Adrian Mititelu, aflat intr-o scurta vizita de afaceri la New York. ""Cand am auzit, am inteles ca a fost 4-1 pentru noi. M-am suparat putin, pentru ca nu este posibil sa te bata locul 7 din Ucraina. Totusi a fost un meci amical, altfel se mobilizau baietii"", a declarat Mititelu. Antrenorul Stefan Stoica a propus Consiliului Director ca, la intoarcerea din Cipru, jucatorii Saceanu si Dananae sa fie amendati cu cate 1.000 de dolari pentru cartonasele rosii primite in amicalul cu FC Caracal.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.