Conducerea Stelei nu mai este de acord ca meciul amical cu reprezentativa Moldovei, fixat pentru data de 7 februarie, sa aiba loc la Tiraspol. ""Tinand cont de numeroasele mesaje de la suporterii Stelei din Republica Moldova si de faptul ca Stadionul
Conducerea Stelei nu mai este de acord ca meciul amical cu reprezentativa Moldovei, fixat pentru data de 7 februarie, sa aiba loc la Tiraspol. ""Tinand cont de numeroasele mesaje de la suporterii Stelei din Republica Moldova si de faptul ca Stadionul Zimbru din Chisinau este modernizat si prevazut cu instalatie de incalzire, FC Steaua a informat Federatia Moldoveneasca de Fotbal ca va efectua deplasarea doar in conditiile in care meciul amical se va disputa la Chisinau"", este continutul comunicatului pe care oficialii gruparii din Ghencea l-au postat ieri pe site-ul oficial al clubului. Afland de aceasta, cei de la Federatia Moldoveneasca de Fotbal au anuntat ca vor lua o decizie in acest sens in cursul zilei de azi.
EXPLICATIE. ""Acum sunt minus 4 grade la Chisinau, iar zilele acestea se asteapta temperaturi de minus 10 - 12 grade. E adevarat, gazonul de pe Zimbru e bun, dar la stadion nu e apa si caldura. Noi vrem sa respectam Steaua si sa le oferim conditii care deocamdata sunt doar la Tiraspol. In privinta meciului de tineret, de la 6 februarie, acela ramane batut in cuie, se joaca la Tiraspol"", ne-a declarat Vasile Vatamanu, ofiterul de presa al moldovenilor. Astfel, e foarte posibil ca amicalul cu Moldova, de la 7 februarie, sa nu se mai desfasoare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.