Viorel Moldovan preda stafeta tinerilor. Numit recent antrenor secund, atacantul in varsta de 35 de ani al gruparii din Grant a dezvaluit ieri, cu ocazia efectuarii de catre giulesteni a vizitei medicale, ca va renunta la cariera de jucator. Dupa ce

Viorel Moldovan preda stafeta tinerilor. Numit recent antrenor secund, atacantul in varsta de 35 de ani al gruparii din Grant a dezvaluit ieri, cu ocazia efectuarii de catre giulesteni a vizitei medicale, ca va renunta la cariera de jucator.
Dupa ce asta-vara colegii si antrenorul Razvan Lucescu l-au intors din drum in ultima clipa, Moldovan este in prezent mai decis ca niciodata sa abandoneze cariera de jucator. Atacantul ""alb-visiniilor"" a facut acest anunt ieri-dimineata, pe holurile Institutului National de Medicina Sportiva, unde elevii lui Lucescu junior au efectuat vizita medicala.
HOTARAT. Zambitor si destins. Asa a aparut Viorel Moldovan la INMS. Pana sa-i vina randul la controlul medical, s-a intretinut amical cu cei carora le este atat coechipier, cat si antrenor. Dupa ce a sustinut insa toate testele la care a fost supus, pe care le-a trecut cu brio, a devenit dintr-o data serios. ""Ma intrebati daca m-am saturat de vizitele medicale? Aceasta sper sa fie ultima pentru mine. Nu sunt grele, pentru ca pana la urma e normal sa trecem prin asa ceva, ca sa vedem unde suntem din punct de vedere medical"", a spus veteranul giulestenilor, lasand sa se inteleaga faptul ca din vara va abandona sigur cariera de jucator.
Apoi, cand a fost interpelat pe marginea oportunitatii transferului brazilianului Marcello la Rapid, s-a pronuntat strict din postura de antrenor, nu si din cea de jucator: ""L-am vazut prea putin luni la antrenament, fiindca si eu ma pregateam in acelasi timp. Sa vedem ce randament va da. In opinia mea, daca vine un strain, el trebuie sa-ti faca diferenta in echipa, sa aduca un plus de calitate, eu fiind adeptul calitatii"".
CARIERA. In cei 17 ani de activitate, Viorel Moldovan a evoluat la 11 cluburi, Gloria Bistrita, Dinamo, Poli Timisoara si Rapid, in tara, Neuchatel Xamax, Grasshoppers Zürich si Servette Geneva, in Elvetia, Coventry City, in Anglia, Fenerbahce Istanbul, in Turcia, FC Nantes, in Franta, si Al-Wahda, in Emiratele Arabe Unite. Totodata, Moldo-but a strans 70 de prezente in echipa nationala, pentru care a marcat 25 de goluri si cu care a participat la trei turnee finale, doua ale CE, in 1996 si 2000, si unul al CM, in 1998.

TINTA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.