Presedintele FRF, Mircea Sandu, i-a trimis Ralucai ""cascaval"" de ziua sa. Pentru ca nu poate sa ajunga sambata in SUA pentru aniversarea fiicei sale, presedintele FRF, Mircea Sandu, i-a trimis acesteia cadoul prin intermediul unor prieteni: ""niste

Presedintele FRF, Mircea Sandu, i-a trimis Ralucai ""cascaval"" de ziua sa. Pentru ca nu poate sa ajunga sambata in SUA pentru aniversarea fiicei sale, presedintele FRF, Mircea Sandu, i-a trimis acesteia cadoul prin intermediul unor prieteni: ""niste «cascaval» si niste salam de Sibiu"".
Casatorita din iunie 2005 cu Todd Medina, cunoscut drept un dur in ringul luptelor de Ultimate Fighting, Raluca Sandu locuieste in Newport Beach (California) inca din 2004. Sambata, fosta jucatoare de tenis va implini 27 de ani, motiv pentru a organiza o petrecere de zile mari. Mai mult, Raluca ii va face o noua bucurie pe anul acesta tatalui sau, proaspat ales in Comitetul Executiv al UEFA. ""Cred ca in mai-iunie va veni acasa. Deja a primit green-cardul, acum trebuie doar sa-si mai schimbe pasaportul, dar nu este o problema, pentru ca deja a vorbit la consulat"", a spus Mircea Sandu, care nu si-a mai vazut fiica de anul trecut, cand a insotit nationala de fotbal, cu ocazia turneului din SUA.
AFACERI. Dupa ce a ajuns in America, Raluca Sandu a renuntat la tenisul profesionist. S-a angajat ca antrenoare de kick-boxing la sala de lupte a sotului ei. De curand insa, fiica sefului FRF conduce singura o afacere. ""Si-a deschis o agentie imobiliara si este foarte implicata, pentru ca lucreaza de dimineata pana seara. Si-a vandut apartamentul in care locuia in tara cu 20.000 de euro, iar peste cateva luni preturile au explodat. Cred ca i-a parut rau si acum se revanseaza. Important este ca ii place. De sala se ocupa acum doar Todd, pentru ca ea nu mai are cum"", a continuat ""Nasul"".
DE ACASA. Chiar daca Raluca isi castiga singura propriii bani, Mircea Sandu a recunoscut ca de ziua ei tot ""cascaval"" i-a trimis: ""Am profitat de faptul ca au plecat niste prieteni in State si i-am trimis cadoul. Sa isi ia ce ii place, ce sa-i cumpar eu? M-a rugat doar sa ii trimit niste salam de Sibiu. Cand era acasa, nu se omora dupa mezeluri, dar i s-o fi facut pofta. Sau o fi convins-o Todd sa manance, ca lui ii plac mezelurile in general.
Atunci cand am fost in SUA, chiar am dus-o sa cunoasca niste romani care au acolo carciumi cu specific, ca stiu ca vrea sa manance din cand in cand mancare de acasa"".

Mircea Sandu vrea sa devina bunic


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.