Ne enerveaza, dar rau de tot, snobismul din creierul lui Traistariu. Il stiti, baietasul acela cu trilul de ciocarlie in gat, de ne-a reprezentat anul trecut la Eurovision. Ei bine, el vrea sa-si faca o casa care sa se invarta dupa soare. La propriu.

Ne enerveaza, dar rau de tot, snobismul din creierul lui Traistariu. Il stiti, baietasul acela cu trilul de ciocarlie in gat, de ne-a reprezentat anul trecut la Eurovision. Ei bine, el vrea sa-si faca o casa care sa se invarta dupa soare. La propriu. A dat si el de ""cativa euro"" si acum viseaza la cai verzi pe pereti.
Ne enerveaza ca iar pare sa inceapa isteria cu gripa aviara. Au murit 20 de ""outoare"" la Arad, si gata. Tineti-va bine! Virusul vine din Ungaria. Deja e la granita cu Romania, i se verifica pasaportul!
Ne enerveaza fostul sofer al Andreei Raicu ca nu-si mai recupereaza odata masina de spalat din ograda vedetei. Ne innebuneste cu bunurile lui. Chiar nu poti, Andreea, sa-ti cumperi tu o alta masina automata, automatica sau de care vrei, numai sa scapam de frustarile ex-ului tau angajat?
Ne-a enervat din nou una dintre masinile de gunoi ale Supercom. Cand ti-e lumea mai draga si circulatia mai nenorocita in zona Iancului-Pantelimon, se gasesc si baietii, in jurul orei 11:00 AM, sa ridice gunoiul. Va reamintim, domnilor ""salubrizaristi"", ca in UE treaba se face la 5 dimineata. Sunteti defazati cu sase ore!

""Spectacol de sunet si lumina"". Nu vezi pe toate drumurile politisti ramasi in ""pana prostului"". Si unde mai pui ca ""organua€™"" n-a putut sa lase intersectia blocata si a luat masina la impins. C-asa e-n tenis!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.