Luni, 29 ianuarie, a avut loc recursul la arestarea preventiva pentru furt in cazul lui Victor Neciu. ""Nu ma consider vinovat. Am gasit telefonul in masina dupa cateva zile"", a sustinut in fata judecatorilor Victor Neciu. La 19 ianuarie, cand d

Luni, 29 ianuarie, a avut loc recursul la arestarea preventiva pentru furt in cazul lui Victor Neciu. ""Nu ma consider vinovat. Am gasit telefonul in masina dupa cateva zile"", a sustinut in fata judecatorilor Victor Neciu.

La 19 ianuarie, cand declaratiile Stelianei Neciu au fost confruntate cu cele ale lui Victor, sotia spunea ca a primit telefonul mobil cadou. La aceeasi intrebare, Victor nu recunostea ca i-ar fi facut cadou telefonul. Instanta a decis ramanerea in arest preventiv a lui Victor Neciu.

Referitor la starea cadavrului la momentul la care a fost gasit, procurorul Stefan Cris a declarat ca modul in care s-a descompus corpul corespunde conditiilor in care a stat timp de o luna: ""Corpul a fost acoperit, nu avea muscaturi de animale, era curent, era pe marginea raului"". Maine, procurorul Stefan Cris va face reconstituirea accidentului si al traseului de dupa, impreuna cu inculpatul si cu masina cu care Victor Neciu l-a lovit pe Aurica Matei. Jurnalul National cere in continuare demisia sefului IJP Ilfov, Florin Trosca, si a politistilor implicati in caz.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.