Profiturile companiei Halliburton au depasit asteptarile, deoarece preturile mari ale energiei au crescut cererea pentru serviciile companiei, relateaza Reuters, citat de NewsIn. Compania a dat asigurari referitoare la previziunile legate de afaceril
Profiturile companiei Halliburton au depasit asteptarile, deoarece preturile mari ale energiei au crescut cererea pentru serviciile companiei, relateaza Reuters, citat de NewsIn. Compania a dat asigurari referitoare la previziunile legate de afacerile ei din America de Nord, pe care investitorii le urmaresc atent, deoarece au scazut preturile gazelor naturale. Veniturile pe trimestrul al patrulea din 2006, provenite din operatiuni continue, ating suma de 667 milioane dolari, respectiv 65 de centi/actiune. Previziunile medii ale analistilor au indicat un castig de 61 de centi/actiune, potrivit NewsIn. Castigurile Halliburton au crescut cu 8%, la suma de sase miliarde dolari. In 2005, Halliburton a castigat 1,1 miliarde dolari, respectiv 1,03 dolari/actiune. Dupa impozitare, profitul companiei a fost de 540 milioane dolari, adica 51 de centi/actiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.