Regizor
Varsta: 76 de ani Volumul ""Maestri ai teatrului romanesc in a doua jumatate a secolului XX: Ion Cojar"" va fi lansat astazi, la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica. De ziua patronului sau spiritual I.L. Caragi
Regizor
Varsta: 76 de ani Volumul ""Maestri ai teatrului romanesc in a doua jumatate a secolului XX: Ion Cojar"" va fi lansat astazi, la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica. De ziua patronului sau spiritual I.L. Caragiale, Universitatea sarbatoreste Ziua UNATC printr-o serie de evenimente. Un moment emotionant il va constitui lansarea cartii dedicate maestrului Cojar, de zeci de ani profesor de Arta regiei la UNATC. Vor fi prezenti la eveniment fosti studenti ai profesorului, azi nume cunoscute in teatru si in film. Printre ei, Victor Rebengiuc, Florina Cercel, Mariana Mihut, Mircea Albulescu, Valentin Uritescu, Dan Puric si Stefan Banica jr. Pentru ca se dovedeste in continuare un neobosit creator de spectacole de teatru si indrumator de talente, Jurnalul National il declara pe Ion Cojar ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.