Operatorii plajelor au obligatia sa curete plaja pe tot parcursul zilei, sa execute zilnic lucrari de nivelare si afanare a plajei, sa transporte gunoiul la gropile de gunoi si sa lase libera o suprafata de 20% din zona inchiriata, pentru ca turistii
Operatorii plajelor au obligatia sa curete plaja pe tot parcursul zilei, sa execute zilnic lucrari de nivelare si afanare a plajei, sa transporte gunoiul la gropile de gunoi si sa lase libera o suprafata de 20% din zona inchiriata, pentru ca turistii sa-si poata pune propriile lucruri. Autoritatile au simplificat modul de atribuire a plajelor. Astfel, la repetarea licitatiei, daca unul din cei doi ofertanti este admis si indeplineste criteriile minime din caietul de sarcini, acesta va fi desemnat castigator. Asociatia Investitorilor din Turism din statiunea Venus a dat in judecata Directia Apele Dobrogea Litoral pentru pagubele inregistrate in 2006, cerand despagubiri de peste 300.000 de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.