Presedintele Microsoft vine joi dimineata in Romania si va inaugura Centrul Global de Suport Tehnic al companiei. In dupa-amiaza aceleiasi zile va participa la un eveniment la Paris. Bill Gates vine in Romania la 1 februarie si va sta la B

Presedintele Microsoft vine joi dimineata in Romania
si va inaugura Centrul
Global de Suport Tehnic al companiei. In dupa-amiaza aceleiasi zile va participa
la un eveniment la Paris.

Bill Gates vine in Romania la 1 februarie si va sta la Bucuresti cateva ore. Presedintele Microsoft va lua parte la doua evenimente: deschiderea oficiala a Centrului Global de Suport Tehnic (GTSC) in Bucuresti si anuntul disponibilitatii generale in Romania a Microsoft Windows Vista, Microsoft Office 2007 si a Microsoft Exchange Server 2007. La deschiderea centrului GTSC urmeaza sa participe si premierul Tariceanu, potrivit unui comunicat emis ieri de Guvern. Agentia Mediafax anuntase initial prezenta presedintelui Traian Basescu, invocand ""surse oficiale"". In dupa-amiaza aceleiasi zile, Gates va participa la Paris la expozitia ""Salon des Entrepreneurs"".

TURNEU EUROPEAN. Bill Gates se afla in aceasta perioada intr-un turneu european, prima escala fiind astazi la Londra (conferinta la British Museum), urmand apoi Edinburgh, Bucuresti si Paris. Pe langa lansarea versiunii Vista destinate utilizatorilor individuali, presedintele Microsoft va avea si intalniri cu oficiali de stat si cu reprezentanti ai mediului de afaceri. Aceasta este prima vizita a lui Bill Gates in Romania. Directorul general al Microsoft, Steve Ballmer, a vizitat Romania in octombrie 2004, cand Guvernul si Microsoft Romania au semnat un memorandum de intelegere pentru furnizarea a 25.000 de licente software gratuite (XP Home Edition) pentru studenti si elevi. Acest acord viza beneficiarii ajutorului financiar in valoare de 200 de euro pentru achizitionarea de calculatoare. Impreuna cu Paul Allen, Bill Gates a fondat in 1975 compania Microsoft, iar in prezent, potrivit clasamentului Forbes, este cel mai bogat om din lume, cu o avere estimata la 50 de miliarde de dolari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.