Balace va ramane in afara listei UEFA. Antrenorul Mircea Rednic urmeaza sa decida cel mai tarziu astazi ultimul nume ce trebuie comunicat la UEFA, avand de ales intre Balace si Vranjkovici. Surse din club sustin ca va fi preferat bosniacul. Probleme
Balace va ramane in afara listei UEFA. Antrenorul Mircea Rednic urmeaza sa decida cel mai tarziu astazi ultimul nume ce trebuie comunicat la UEFA, avand de ales intre Balace si Vranjkovici. Surse din club sustin ca va fi preferat bosniacul.
Probleme pentru antrenorul dinamovist in a alege ultimul nume de pe lista UEFA, ce trebuie comunicata joi. ""Voi alege intre Balace si Vranjkovici, ceilalti doi fiind Lobont si Smirnovs"", a declarat Mircea Rednic.
SCHIMBARE. Totul s-a schimbat dupa ce forul european a comunicat ca doar trei nume mai pot fi completate pe lista initiala, desi oficialii ""cainilor"" stiau ca este vorba de cinci. ""Daca nu pleca Lucian Goian, nu mai era nevoie sa mai aleg. Asa, am nevoie de Smirnovs pentru postul de fundas central. Va fi greu, dar nu am ce face"", a mai adaugat tehnicianul pentru Stirile Sportive ale Antenei 1. Pana in prezent, in cele trei amicale din Portugalia, plus meciul cu Dunarea Giurgiu, Balace a fost titular, in timp ce Vranjkovici, accidentat, abia si-a reluat antrenamentele. Totusi, surse din club sustin ca Rednic l-ar prefera pe bosniac, argumentul fiind faptul ca este un jucator cu profil ofensiv. O decizie finala ar urma sa fie luata cel mai tarziu astazi, dupa ce antrenorul va discuta si cu directorul executiv, Cristi Borcea, sosit ieri in cantonamentul de la Rio Maior. Dinamo joaca azi, de la 17:30 (TV Sport) cu Uniao Leiria, locul 5 in prima liga portugheza.
TRANSFER. Desi a anuntat ca nu va mai transfera nici un atacant, se pare ca Mircea Rednic inca insista in acest sens. Astfel, pe lista ""Puriului"" se afla ecuadorianul Caicedo, ultima oara la gruparea de prima liga Elemec, si mexicanul Blanco, vedeta campioanei Club America. Primul chiar a declarat pe site-ul oficial al clubului ca este interesat de un transfer in Romania, dar nu a dat numele formatiei. ""Este vorba de o echipa puternica din Romania si ma voi duce in cantonamentul din Portugalia"", a spus Caicedo. Acesta are insa unele probleme, semnand recent cu echipa Macara de Ambato, insa a specificat ca exista o clauza prin care, daca isi gaseste o echipa in Europa, poate rezilia intelegerea. ""Intr-adevar, ne mai dorim un atacant care sa asigure concurenta pentru Niculescu si Danciulescu. Ramane in sarcina lui Rednic si Raducioiu sa aleaga"", a declarat unul dintre actionari, Vasile Turcu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.