Bazele militare americane din Romania si Bulgaria ar putea fi utilizate de catre aviatia SUA intr-un eventual atac militar impotriva Iranului, in aprilie, comenteaza publicatia britanica Sunday Herald, in editia electronica, preluand o informatie dif
Bazele militare americane din Romania si Bulgaria ar putea fi utilizate de catre aviatia SUA intr-un eventual atac militar impotriva Iranului, in aprilie, comenteaza publicatia britanica Sunday Herald, in editia electronica, preluand o informatie difuzata de site-ul Novinite.com.


Conform Mediafax, in sprijinul acestei ipoteze, publicatia britanica face referiri la pregatirile de la bazele americane din Italia si la intentia amplasarii unor instalatii antiracheta in Cehia si Polonia, ca si la posibila montare in Bulgaria a unor rezervoare pentru realimentarea cu combustibil a bombardierelor americane. ""Romania (...) este un element vital in scenariul atacarii Iranului"", subliniaza Sunday Herald.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.