Galeria Anaid Art si Architecture Project Expozitia poate fi vizitata pana la 18 februarie 2007, de luni pana vineri, intre orele 11:00-19:00, sambata intre orele 10:00-18:00 in cadrul Anaid Art Gallery ""Padurea de cenusa"", prima manifesta

Galeria Anaid Art si Architecture Project

Expozitia poate fi vizitata pana la 18 februarie 2007, de luni pana vineri, intre orele 11:00-19:00, sambata intre orele 10:00-18:00 in cadrul Anaid Art Gallery

""Padurea de cenusa"", prima manifestare importanta

Joi, 25 ianuarie, in cadrul Galeriei Anaid Art a fost lansat un proiect interesant intitulat Anaid Art+Architecture Project, ce se va desfasura pe parcursul intregului an expozitional 2007. Proiectul reprezinta, in practica expozitionala romaneasca, un nou mod de a privi si de a gestiona un proiect artistic de arta contemporana. Cadrul arhitectural de expunere va fi realizat de arhitectii Kim Attila, castigatorul Premiului Corian DuPont al Bienalei de Arhitectura Bucuresti 2006, Adriana Diaconu si Tiberiu Bucsa. Debutul de la 25 ianuarie al acestei initiative a avut loc o data cu vernisajul expozitiei de pictura ""Padurea de cenusa"", semnata Ioan Sbarciu.

""Padurea de cenusa"", proiect recent, propus si realizat de artistul Ioan Sbarciu, reuneste o serie de lucrari ce au avut ca punct de plecare fenomenul social, politic, economic si mediatic Rosia Montana. Drama omului si a naturii, in contextul Rosia Montana, a mai fost dezvoltata si in cadrul unei alte serii de lucrari intitulate chiar ""Rosia Montana"". Lucrarile de mari dimensiuni fac trimitere la peisajul ardelean printr-o balansare echilibrata intre abstract si figurativ.

Irlandezii investesc si in Romania


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.