Pentru barbati sofisticati si excentrici. Dolce & Gabbana si Versace, urmate de Prada, Bottega Veneta, Valentino, Roberto Cavalli si Emporio Armani, Alexander McQueenn sau cu alte cuvinte Saptamana Modei Masculine de la Milano. Barbatul sofisti
Pentru barbati sofisticati si excentrici. Dolce & Gabbana si Versace, urmate de Prada, Bottega Veneta, Valentino, Roberto Cavalli si Emporio Armani, Alexander McQueenn sau cu alte cuvinte Saptamana Modei Masculine de la Milano.
Barbatul sofisticat si excentric Dolce & Gabbana prefera argintiul si nuantele de gri, auriul, dar mai ales albul imaculat, purtand pantaloni stramti, jacheta pe corp, camasa de un alb impecabil cu cravata subtire si pantofi cu varf ascutit, iar pentru seara, smoking din materiale lucioase, auriu, argintiu sau in culoarea bronzului. Tinutele sport seamana cu costume de astronauti, dar se pot purta cu usurinta peste costum si cravata. Geanta de mana, impresionanta prin marime, aduce mai cu seama cu o geanta de voiaj. Versace ezita intre stilul militaresc si religios. Negrul domina colectia, insa accentele de rosu, maro sau albastru si materialele lucioase invioreaza atmosfera.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.