Un roman in conducerea fotbalului european. Michel Platini si Mircea Sandu vor fi colegi. Francezul este noul presedinte al forului european, iar Nasua€™ a fost ales in Comitetul Executiv. Presedintele FRF Mircea Sandu a obtinut 32 de votu

Un roman in conducerea fotbalului european. Michel Platini si Mircea Sandu vor fi colegi. Francezul este noul presedinte al forului european, iar Nasua€™ a fost ales in Comitetul Executiv.
Presedintele FRF Mircea Sandu a obtinut 32 de voturi, fiind al treilea in ordinea preferintelor alegatorilor. El va fi coleg in cadrul Comitetului Executiv cu urmatorii: spaniolul Angel Maria Villar, turcul Senes Erzik, maltezul Joseph Mifsud, portughezul Gilberto Madail si ucraineanul Grigori Surkis.
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, e convins ca Mircea Sandu va avea tot sprijinul noului presedinte al UEFA. ""Stiam de la intrunirea presedintilor din Est de la Intercontinental ca Platini va iesi presedinte. Francezul stie ca Sandu a facut lobby la Bucuresti pentru alegerea sa"", a spus Dragomir. ""Daca ma temeam de tradari? La asemenea alegeri trebuie sa iti iei o marja de 20 la suta, sa zicem"", a spus Sandu, care la nivel international, este delegat UEFA si FIFA, dar si vicepresedinte al Comisiei UEFA pentru echipele nationale.

Victoria lui Michel Platini in fata lui Lennart Johansson


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.