Clasificarea sanilor, in revista Bild din 15 ianuarie. Barbatul poate afla in timp record aproape totul despre personalitatea unei femei. Secretul il detine sexologul italian Piero Lorenzoni. El sustine ca este posibil sa determinam personalitatea fe

Clasificarea sanilor, in revista Bild din 15 ianuarie. Barbatul poate afla in timp record aproape totul despre personalitatea unei femei. Secretul il detine sexologul italian Piero Lorenzoni. El sustine ca este posibil sa determinam personalitatea femeii in functie de forma sanilor.

Pentru a veni in sprijinul confratilor, Piero Lorenzoni face in revista Bild din ianuarie o clasificare a formelor sanilor, comparandu-i cu diferite fructe. Astfel, simbolul feminitatii, sanii, ia, in expunerea sexologului italian, forme ale unor cunoscute si delicitoase fructe mediteraneene. Chiar si nemultumitele de faptul ca le-a fost data in vileag personalitatea - dar si sanii, vor putea jubila. Deoarece istoria se repeta, ce-i drept, cu mici modificari. Barbatul - ca si Adam in Eden - iar se lasa amagit. Si tot cu un fruct, mai precis cu un mar.
Cercetare. Dar hai sa vedem ce salata de fructe ne serveste italianul sexolog. Femeile cu sani precum pepenasii galbeni sunt dintre cele care au vocatia maternitatii, reprezinta baza in familie si pe deasupra mai sunt si foarte iubitoare. Dar adesea sunt rasfatate, desi nu sunt amatoare de partide fierbinti. Sanii ca lamaile sunt ai femeilor care pretuiesc bucuria de a trai, nu oricum, ci cu picioarele pe pamant. Visul acestor Eve este echilibrat, stabil si rar le trimite cu capul in nori. Sanii de forma ananasului caracterizeaza femeile inteligente, foarte daruite carierei profesionale, insa extrem de romantice si fidele in cuplu. Daca ati stabilit ca sanii iubitei au forma unui grapefruit sa stiti ca este o femeie care se vrea sexy, provocatoare. Dar in realitate este o timida care are un singur ideal: sa aiba o familie reusita. Aceste femei au nevoie mai degraba de sentimente decat de sex.
Cirese si pere . Sigure pe ele in aproape tot ceea ce intreprind, interesate in stabilirea unui dialog permanent in cuplu, femeile cu sanii portocala nu dau doi bani pe ghidusiile rasuflate. Au sex-appeal, sunt inteligente, agreabile, capabile de o gluma buna, dar mai putin interesate de sex. Sunt particularitati proprii femeilor cu sani asemanatori cireselor. Si ar mai fi femeile cu sanii ca perele. Ele sunt prudente, firi complexe, dar care oricand sunt capabile de acte extreme.

""O salata de fructe""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.