""Cainii"" se fac de ras sub ochii adversarilor. Un nou esec pentru Dinamo in turneul din Portugalia, 0-1 cu Academica Coimbra, si al treilea meci fara gol marcat, dupa 0-1 cu Vitoria Guimaraes si 0-0 cu Lokomotiv Moscova. Si la jocul de joi seara ""
""Cainii"" se fac de ras sub ochii adversarilor. Un nou esec pentru Dinamo in turneul din Portugalia, 0-1 cu Academica Coimbra, si al treilea meci fara gol marcat, dupa 0-1 cu Vitoria Guimaraes si 0-0 cu Lokomotiv Moscova. Si la jocul de joi seara ""cainii"" au fost spionati de trimisi ai Benficai, insa s-au facut de ras in fata ocupantei locului 13 in prima liga portugheza.
Surprinzator, tehnicianul dinamovist pastreaza un ton optimist: ""Deocamdata caut solutii si sunt convins ca veti vedea un alt Dinamo la meciurile cu Benfica"". Referitor la ineficienta atacului, ""Puriul"" a precizat: ""Inca nu ma ingrijoreaza faptul ca nu marcam. Avem timp sa remediem. Ma intereseaza sa ne cream situatii, iar cu Academica am avut 4-5 clare"".
La randul lui, directorul executiv, Cristi Borcea, a declarat: ""Am pierdut din nou, dar nu a fost decat un meci amical. Plec eu luni la ei si nu mai pierdem"". In partida cu Academica, Radu Stefan si-a spart capul la un duel cu un adversar, pe final de meci. Lucian Goian va parasi cantonamentul, urmand a se transfera la Ceahlaul Piatra-Neamt.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.