Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, nu este de acord sa-i concesioneze patronului Rapidului, George Copos (foto), Stadionul Giulesti - Valentin Stanescu, decat daca fostul vicepremier va plati o suma de bani, aceasta urmand a fi directionata
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, nu este de acord sa-i concesioneze patronului Rapidului, George Copos (foto), Stadionul Giulesti - Valentin Stanescu, decat daca fostul vicepremier va plati o suma de bani, aceasta urmand a fi directionata catre celelalte sectii ale clubului din Grant.
REPLICA. Initiativa lui Copos, care i-a solicitat ministrului concesionarea pe o perioada de 49 de ani a stadionului, l-a luat prin surprindere pe Berceanu.
""Nu il inteleg pe domnul Copos. In vara a venit la mine si mi-a cerut bani pentru refacerea stadionului, dar l-am refuzat pentru ca nu mi se pare normal ca Rapidul sa beneficieze de banii publici. Atunci i-am propus insa varianta concesionarii, dar a declinat-o"", a spus ministrul.
Arena giulesteana are doua sectoare ale tribunei inchise din cauza riscului prabusirii, iar Copos nu vrea sa demareze lucrarile de modernizare decat daca va obtine concesionarea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.