In tara
Vremea va fi rece pentru aceasta data, desi temperatura aerului va marca o crestere usoara. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si precipitatii slabe izolate ziua, sub forma de ploaie in Maramures, Transilvania, Dobrogea, Mun
In tara
Vremea va fi rece pentru aceasta data, desi temperatura aerului va marca o crestere usoara. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si precipitatii slabe izolate ziua, sub forma de ploaie in Maramures, Transilvania, Dobrogea, Muntenia si Subcarpatii Olteniei, iar la munte sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat.
Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 16 grade. Minimele termice vor fi cuprinse intre 0 si 6 grade, usor mai coborate in nordul si centrul tarii, dar si in zonele de deal din restul teritoriului, unde vor fi conditii de bruma.
La Bucuresti
Cerul va mai avea unele innorari in cursul zilei cand, trecator, mai este posibil sa ploua slab, apoi va fi variabil. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 12 grade, iar cea minima va fi de 1 - 2 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.