"Am pierdut pentru restul sezonului golgeterul ultimilor ani, unul dintre jucatorii nostri emblematici. Fata de prima parte a stagiunii, vom beneficia de aportul lui Radoi si al lui V. Iacob, precum si de noua achizitie, M. Croitoru, un jucator cu ce
"Am pierdut pentru restul sezonului golgeterul ultimilor ani, unul dintre jucatorii nostri emblematici. Fata de prima parte a stagiunii, vom beneficia de aportul lui Radoi si al lui V. Iacob, precum si de noua achizitie, M. Croitoru, un jucator cu certe calitati. Ne-am fi dorit sa mai realizam un transfer, sa aducem un jucator de alt profil, care sa aduca un plus de viteza si de fantezie in jocul nostru, dar nu e asa de usor cum cred unii. Sansele ca un alt jucator sa mai fie inregimentat pana la data la care vom trimite lista UEFA sunt aproape nule", a spus Stoica. Acesta a comentat si acuzele conform carora nu se justifica deplasarile sale in Brazilia, in conditiile in care Steaua nu va mai transfera nici un jucator. "Ajax l-a urmarit pe Ogararu aproape 30 de meciuri pana a inaintat o oferta. N-am ajuns la acelasi nivel, dar nici nu voi propune jucatori pe care i-am vazut de doua-trei ori. Cu Andrey a fost o exceptie, ramasesem doar cu Cernea, iar in tara cazusem de acord toti ca nu exista alternativa", a comentat Stoica. Oficialul stelist a mentionat ca suporterii trebuie sa inteleaga ca "acel atat de necesar departament de scouting exista la Steaua". "La ora actuala controlam destul de amanuntit pietele pe care le consideram importante. Eu nu sunt scouter, doar observ jucatorii care imi sunt semnalati de oamenii trimisi de noi. Sunt primul conducator care a realizat ca nu se pot transfera jucatori de valoare din birou, dar exista unii care s-au obisnuit sa conteste absolut orice miscare pe care o fac", a adaugat Stoica. Meme a vorbit si despre faptul ca portarul portughez Carlos s-a despartit in mod oficial de Steaua, spunand ca nu a fost un transfer reusit, chiar daca a avut meciuri in care si-a demonstrat calitatile. "Cine l-a votat ca deceptia anului sa-si citeasca ziarul dupa meciurile cu Betis, Standard sau Dinamo Kiev", a spus Stoica. Acesta a mentionat ca Florin Lovin, care s-a inteles pentru un contract pe trei ani cu gruparea rusa Amkar Perm, a avut acceptul Stelei sa plece in schimbul sumei de 600.000 de euro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.