Mihai Stoica isi continua cautarile in liniste. Desi managerul general a anuntat ieri ca Steaua nu va mai face transferuri, se pare ca oficialul va ajunge in Cipru insotit de un mijlocas de la Santos. Aflat in cautare de jucatori in Brazilia, manage

Mihai Stoica isi continua cautarile in liniste. Desi managerul general a anuntat ieri ca Steaua nu va mai face transferuri, se pare ca oficialul va ajunge in Cipru insotit de un mijlocas de la Santos.
Aflat in cautare de jucatori in Brazilia, managerul general al campioanei a declarat ieri, intr-un interviu acordat site-ului oficial al clubului, ca sansele aducerii unui inlocuitor pentru Dica sunt infime. ""Am pierdut pentru restul sezonului golgeterul ultimilor ani, unul dintre jucatorii nostri emblematici. Ne-am fi dorit sa aducem un jucator de alt profil, care sa aduca un plus de viteza si de fantezie in jocul nostru. Sansele ca un alt jucator sa mai fie liber sunt aproape nule"", a spus Meme.
TERMEN. Cu toate acestea, se pare ca in Ghencea ar putea ajunge un al doilea jucator brazilian. Stoica este aproape de a se intelege cu un mijlocas ofensiv de la Santos, care ar urma sa vina cu oficialul in Cipru, unde stelistii se afla in acest moment in cantonament. Acesta ar avea rolul de a suplini absenta lui Dica. Termenul in care se mai pot inscrie jucatori pe lista UEFA este 1 februarie.
OFERTE. Managerul a mai precizat ieri ca Steaua a primit in aceasta iarna o singura oferta concreta pentru Dica. ""Doar Middlesbrough mi-a trimis o adresa oficiala, dar nu a avansat nici o suma. In rest, am fost contactat in repetate randuri de agenti din tara si din strainatate, dar nu pot sti daca ofertele erau reale. Eu, daca vreau un jucator, ma urc in avion si merg direct la club, nu transmit prin intermediari. De Lens nu stiu nimic, nici despre alte variante aparute in presa"", a spus Stoica.

Despre transferuri externe


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.