Primul concert Napalm Death in Romania. Diseara, Napalm Death sustine primul lor concert in Romania. Pionierii grind-core/death metal sunt la inceputul unui nou turneu european, care se va incheia la 15 aprilie, in Germania. Accesul publicului este
Primul concert Napalm Death in Romania. Diseara, Napalm Death sustine primul lor concert in Romania. Pionierii grind-core/death metal sunt la inceputul unui nou turneu european, care se va incheia la 15 aprilie, in Germania.
Accesul publicului este permis de la ora 18:00, iar trupele vor incepe sa cante la ora 19:00. In deschidere vor evolua Accident si Life in Tokyo (ambele din Republica Moldova) plus Protest Urban, din Constanta. Dupa ce biletele de 45 RON s-au epuizat, astazi se gasesc doar cele de 55 RON si pot fi procurate la intrarea in sala de spectacol. Britanicii au promis ca vor acorda autografe fanilor si ca vor veni cu un intreg arsenal de merchandise: CD-uri, tricouri si multe altele. Format in Ipswich (1982), grupul a inceput sa cante heavy metal ""clasic"", dupa care a trecut la hardcore si trash.
ROCK YOUR MIND. De-a lungul anilor si dupa mai multe schimbari de componenta, Napalm Death s-a ""stabilizat"" la formula: Mark ""Barney"" Greenway - solist vocal, Shane Embury - chitara bas, backing vocals, Mitch Harris - chitara lead, backing vocals, Danny Herrera - tobe. Organizat de Rock Your Mind, Krudd., Metalhead si Bring the Noise, Napalm Death este primul concert important din Romania pe 2007, in care este promovat cel mai recent album al formatiei, ""Smear Campaign"" (2006). Am aflat cateva secrete din ""bucataria"" inregistrarii unui album, de la basistul Shane Embury care a declarat pentru Metalhead: ""Niciodata nu ne analizam sound-ul, dar pentru ca productia este din ce in ce mai buna, iar cu timpul noi ne perfectionam, lucrurile care se intampla sunt naturale. Fiind foarte pasionati de ceea ce inregistram la un moment dat, incercam sa nu ne repetam, cel putin nu intr-o maniera foarte evidenta. La ""Smear Campaign"" Barney a scris 90% din texte si eu restul, iar Mitch si cu mine ne-am impatit muzica, ca de obicei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.