Marcel Octavian Nicolaescu (foto) a fost ales ieri, in prezenta liderului PC Dan Voiculescu, presedinte al filialei conservatoare bucurestene a Sectorului 6. Pe proaspatul presedinte, Dan Voiculescu l-a caracterizat drept ""un roman care in 1990

Marcel Octavian Nicolaescu (foto) a fost ales ieri, in prezenta liderului PC Dan Voiculescu, presedinte al filialei conservatoare bucurestene a Sectorului 6.

Pe proaspatul presedinte, Dan Voiculescu l-a caracterizat drept ""un roman care in 1990 a pornit o batalie cu capitalismul salbatic si a reusit"" si ""un model al clasei mijlocii, de care Romania are mare nevoie"". Marcel Ovidiu Nicolaescu si-a propus pentru filiala de sector pe care o conduce, printre altele, sa obtina 10% din voturi la alegerile europarlamentare si castigarea Primariei Sectorului 6 la urmatoarele alegeri. Prezent la conferinta de alegeri a filialei PC, sector 6, liderul conservatorilor bucuresteni, Dan Ioan Popescu, i-a atacat pe guvernanti aratand ca prioritatile lor nu coincid nici pe departe cu cele ale cetateanului.

ACUZATII. Liderul conservatorilor Bucuresteni i-a acuzat pe reprezentantii Guvernului ca, in loc ""sa explice plusurile si minusurile pe care le vor resimti romanii o data cu integrarea tarii in UE, ei se tin de scandaluri"". ""In ce il priveste pe Traian Basescu, eu cred ca el nu ar putea sa fie primit nici pe un vapor european"", a mai spus Dan Ioan Popescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.