Carcotasii par sa fi avut dreptate atunci cand au afirmat ca la Dinamo vor aparea scandalurile o data cu rezultatele negative. A fost de ajuns un esec cu o formatie de liga secunda din Portugalia, intr-o partida amicala, pentru ca oficialii din Sose
Carcotasii par sa fi avut dreptate atunci cand au afirmat ca la Dinamo vor aparea scandalurile o data cu rezultatele negative. A fost de ajuns un esec cu o formatie de liga secunda din Portugalia, intr-o partida amicala, pentru ca oficialii din Soseaua Stefan cel Mare sa ii caute pe vinovati si sa-i traga la raspundere.

Fundasul Dorin Mihut a parasit „Groapa“, in aceasta iarna, dar nu inainte de a face o declaratie surprinzatoare: „La Dinamo a fost o liniste doar la suprafata si veti vedea ca vor aparea scandalurile dupa primul insucces“. N-a trecut decat o luna si spusele sale incep sa se adevereasca. Dupa 0-1 cu Vitoria Guimaraes, o formatie de mijlocul clasamentului in liga secunda din Portugalia, conducatorii din Soseaua Stefan cel Mare ii iarta pe jucatori, dar ii arata cu degetul pe cei care au organizat stagiul de pregatire.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.